Over ons

Home Deluxe in een notendop? Dat is jarenlange ervaring, oog voor kwaliteit en vooral een efficiënte en persoonlijke aanpak van jouw bouwavontuur.

Home Deluxe, de kortste weg naar jouw droomwoning!

  Al 3 generaties lang zit bouwen in ons bloed. Van vader op zoon en daarna op kleinzoon werd de passie voor het vak en de bouwkundige kennis doorgegeven. Ondertussen is Home Deluxe al meer dan 15 jaar actief en hebben we al meer dan 180 gerealiseerde projecten op onze teller staan.

  Dankzij onze ruime ervaring begrijpen we onze klanten als geen ander en kunnen we een volledige ontzorging bieden. Bovendien hechten we veel belang aan een goede communicatie en volgen we elk project persoonlijk op. Wanneer je bouwt met Home Deluxe, bouw je ook echt met ons en niet met een tussenpersoon.

  Ons fundament? Kwaliteit en service

  Als kleinere bouwfirma ligt bij ons de focus op kwaliteit. Van offerte tot oplevering, we werken steeds met de grootste zorg en oog voor detail. Bovendien voorzien we bij elk project een ruim budget voor de afwerking zodat er altijd met kwaliteitsvolle materialen kan worden gewerkt.

  Daarnaast staan we garant voor een efficiënte service. Dankzij een goede samenwerking met onze partners kunnen we kort op de bal spelen en zijn onze klanten zeker van een woning waar ze zich snel thuis voelen. Ook na oplevering blijven we paraat. Is er achteraf nog assistentie nodig? Dan kan je uiteraard nog steeds bij ons terecht en doen we ons uiterste best om je zo snel mogelijk te helpen.

  Meer weten over onze aanpak?

  Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een verkennend gesprek!

  Contact

  Wij bouwen jouw droomwoning!