Woningbouw

Je droomwoning bouwen? Vertrouw op de ervaring en het vakmanschap van Home Deluxe.

Bouwen met kennis van zaken

  Elk bouwavontuur begint met een bouwgrond. Heb je dat perfecte lapje grond al kunnen bemachtigen? Dan begint het avontuur pas echt. Met een ervaren en betrouwbare partner zoals Home Deluxe aan je zijde ben je zeker van een zorgeloos bouwproces.

  Wij gebruiken onze vakkennis en jarenlange ervaring om een woning te realiseren op maat van jouw wensen en behoeften. Klassiek of eerder modern, lekker ruim of een optimale indeling van een beperktere woonruimte, wij bekijken samen met jou alle mogelijkheden en realiseren vervolgens jouw droomwoning.

  Begeleiding van A tot Z

  Van de eerste schets tot de oplevering, Home Deluxe biedt een persoonlijke begeleiding doorheen het volledige bouwproces. Dankzij deze complete aanpak geniet jij niet alleen van een bouwproject zonder zorgen, maar kunnen we ook de kwaliteit van elk detail bewaken.

  Wil je liefst een volledig instapklare woning of steek je graag zelf nog de handen uit de mouwen voor de afwerking? Alles is mogelijk. We bespreken alle opties op voorhand en bepalen het afwerkingsniveau waar jij je goed bij voelt.

  Nieuwe woning laten bouwen?

  Wij helpen je graag jouw droom te realiseren. Zet de eerste stap in jouw bouwavontuur en neem vrijblijvend contact met ons op.

  Contact
  Woningbouw

  Enkele realisaties