Villabouw

Op zoek naar dat tikkeltje meer voor jouw villa? Home Deluxe bouwt je villa volledig op maat van jouw wensen.

Bouwen met een meerwaarde

  Je hebt een bouwgrond gekocht? Dan heb je hoogst waarschijnlijk ook al de ideale villa voor ogen die je daarop wil realiseren. Om de stap van droom naar werkelijkheid zo vlot en efficiënt mogelijk te laten verlopen, kan je tellen op de ervaring en expertise van Home Deluxe.

  Wij nemen het volledige bouwproces voor onze rekening en bieden een persoonlijke begeleiding van ontwerp tot oplevering. Zo ben jij zeker van een villa die helemaal voldoet aan jouw wensen en kan je aan het einde van het bouwproces echt thuiskomen.

  Comfortabel wonen

  Een villa, dat is comfortabel wonen met aandacht voor klasse en kwaliteit. Een woonfilosofie die helemaal aansluit bij onze eigen focus op het gebruik van hoogwaardige materialen en een afwerking tot in de puntjes. Met Home Deluxe ben je zeker van een bouwpartner die jou begrijpt en er alles aan doet om jouw droom te realiseren.

  Wil je graag een strakke moderne villa of zie je jezelf eerder in een charmante rustieke villa  Hoe je ideale villa er ook uitziet, wij geven haar met plezier de klassevolle uitstraling die jij voor ogen hebt. Ook voor het afwerkingsniveau is de keuze volledig aan jou. Casco of volledig afgewerkt, alles is mogelijk bij Home Deluxe.

  Jouw villa laten bouwen?

  Wij stappen graag mee in jouw bouwavontuur. Kies voor zorgeloos bouwen en contacteer ons om de bouwplannen voor jouw droomvilla te bespreken.

  Contact
  Villabouw

  Enkele realisaties