Bouwprojecten

Een woning met karakter maar zonder bouwstress? Kies voor een bouwproject van Home Deluxe.

Bouwen zonder zorgen

  Een woning bouwen kan best wat stress met zich meebrengen. Deadlines die door omstandigheden niet gehaald worden, problemen met leveranciers, het vooropgestelde budget dat niet gerespecteerd wordt, etc. Het kan je behoorlijk wat kopzorgen opleveren. Gelukkig kan je ook zonder bouwstress je intrek nemen in je droomwoning of droomappartement. Hoe? Met de bouwprojecten van Home Deluxe.

  Wij bouwen kwaliteitsvolle nieuwbouwwoningen en appartementen op onze eigen percelen en nemen de volledige uitvoering voor onze rekening. Hierbij maken we vanuit onze ervaring weloverwogen keuzes zodat onze klanten genieten van een optimale oriëntatie, lichtinval, indeling van de woonruimte, etc.

  Kwaliteit tot in de kleinste details

  We staan niet alleen in voor de praktische kant van het bouwproces, maar zien ook toe op een kwalitatieve uitvoering. We zetten geen enkele nieuwbouwwoning of -appartement waar we zelf niet in zouden willen wonen. Van bouwmaterialen tot de afwerking, voor ons staat een hoogwaardige kwaliteit voorop.

  Heb je bepaalde wensen voor je droomwoning? Laat het ons gerust weten. We bespreken graag de verschillende mogelijkheden. Neem je bijvoorbeeld graag zelf de afwerking van de woning in handen of laat je alles aan ons over? Home Deluxe, waar je met al je vragen en wensen terecht kan.

  Jouw woning met de grootste zorg gebouwd?

  Onze jarenlange ervaring, passie voor het vak en samenwerking met echte vaklui garanderen dat onze klanten zich meteen thuis voelen in onze bouwprojecten.
  Meer weten over de verschillende mogelijkheden? Aarzel niet om ons te contacteren.

  Contact
  Bouwprojecten

  Enkele realisaties